Лютата война в Шумен за местния отбор не стихва. От едната страна на барикадата е президентът на клуба Георги Георгиев, заедно с двама от членовете на управителния съвет. Опозицията пък се води от член на контролният съвет Пенчо Захариев и други двама членове на УС.

Вече са събрани необходимите подписи и до един месец трябва да бъде свикано ново общо събрание на клуба, на което ще се прави опит за свалянето на президента Георгиев, пише спортен ежедневник. Действащият футболен бос събра отбор, макар че обявеният от него италиански треньор Анджело Ломбардо не пристигна в Шумен.

Стигна се до парадокса част от отбора да води подготовка под ръководството помощник-треньора Александър Димов. Уволненият от Георгиев досегашен наставник Енрико Пичони пък е събрал десетина чужденци и ги е завел на подготвителен лагер в Каварна. Официалният тим трябваше да замине снощи на лагер за Италия, но клубният президент Георги Георгиев каза, че от италианска страна са отказали домакинство заради разправиите. Така в момента официалното ръководство и опозицията имат свои треньори и отбори, които се готвят за новия сезон.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ