Старши треньорът на Локо (Пд) Воин Войнов похвали своите възпитаници за победата над хегемона в нашето първенство Лудогорец с 2:1.

"Не съм подписал договор, но говорих с президента, с Бонев, с Чавдар Цветков. Те ме увериха, че ще продължа да водя отбора. Имахме и слабости този сезон, но аз все пак съм доволен, записахме важни победи, направихме и равен с ЦСКА на "Армията", което си е важно, заяви Войнов пред DIEMA.

-Ще се постараем да изградим добър отбор. Ще освободим 2-3 играчи и ще привлечем 3-4. Искаме да запазим ядрото и ще причиним много главоболия на противниците. Имаме и хора с изтичащи договори, има играчи, които искат да напуснат. Пък и имаме разговори с набелязани играчи, надявам се да ги привлечем.

Доволен съм от видяното, използвам възможността да поздравя Лудогорец за титлата, защото тя е заслужена. Ние постигнахме много трудна победа, с какъвто и състав да излезе противникът, той си е Лудогорец и е много трудна. Затова поздравявам момчетата.

Разбрахме резултата от мача на Дунав. Ние сме си виновни, не можахме да ги бием предния мач и няма на кого да се сърдим. Догодина ще се постараем и ние да участваме, сега пожелавам успех на Дунав.

Наистина имаме проблеми, президентът също говори по този казус. Но ние вярваме в него и това не е проблем. Видяхте, че от първата до последната минута се раздадоха момчетата, те знаят, че Крушарски е точен човек и няма проблем."
 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига