Доскорошният вратар на ЦСКА Иван Караджов е потънал вдън земя. Поне така заяви спортният директор на клуба Драголюб Симонович. БЛИЦ първи ви информира, че стражът е разтрогнал договора си с “червените” още в петък заради неполучени заплати. Последва напускане и на кондиционния треньор Иван Йовановски. Павел Виданов, Халилович и Живец също си тръгват, но договорите им ще бъдат разтрогнати по взаимно съгласие.

“Караджата го търся навсякъде, в някакво изгнание е. Търсят го и мои приятели, няма го никъде. Не може Караджов да се върне в отбора, няма никакъв шанс. Не съм аз инстанцията, която ще каже дали договорът ще бъде разтрогнат, има си други институции”, заяви Дуци Симонович. От "Армията" правят всичко възможно да намерят вратаря, за да му дадат една заплата и по този начин да го спрат, за да не разтрогне по вина на клуба.

“Аз съм много доволен от победата заради отбора. Наистина мачът беше много важен. В Ловеч на хората в клуба и на града съм много благодарен. Имам много приятели. Всеки път, когато се връщам, идвам с голяма радост”, завърши сърбинът, който за първи път, откакто е в ЦСКА, седеше до Димитър Пенев на резервната скамейка по време на мач./БЛИЦ