Вратарят на Сливен Евгени Караманов е обиден на треньорския щаб за смяната му в мача с Миньор, загубен с 0:3. "Войводите" паднаха тежко у дома от "жълто-черните" и изпаднаха от "А" група.

Караманов допусна два гола, а в 65-ата минута бе заменен от 17-годишния Анатолий Господинов, за когото това бе дебют в елита.

"Караманов прие много лично смяната си. Напрежението си каза думата, но ние предварително с треньора на вратарите Илиян Василев решихме, че ще дадем шанс на резервния страж Анатолий Господинов, който се представя добре в националния юношески отбор. Това обаче не се хареса на Караманов и той се почувства обиден", коментира треньорът на "войводите" Димчо Ненов.

"Срам! Това е единствената дума, която мога да кажа. Ще преосмисля какво се е случило и ще говоря с ръководството, защото не може да играем по най-безобразния начин, както го направихме срещу Миньор. Срещата беше много важна за нас, трябваше да спечелим. За жалост не можахме да изпълним целите, които си бяхме поставили в началото на сезона - да останем в "А" група. Не се опитахме да влезем в никакви договорки и това, за жалост, ни изигра лоша шега. Ръководството ще преценява кой ще остава. Дали ще съм аз - това са неща, на които на този етап не мога да отговоря", каза още Димчо Ненов. /БЛИЦ