"Левски" има нужда от спортен директор. Това е оценката на последния човек на този пост, извел "сините" до шампионска титла - Даниел Боримиров. Атакуващ футбол и шампионски потенциал. Това е видял Борето при победата с 2:0 над Черноморец в Бургас.

Героят от САЩ`94 спечели последната титла за "Левски" през 2009 година като ръководител. Той все още е на мнение, че клубът има нужда от такава позиция в структурата си. На този етап обаче никой от ръководството не се свързва с него, за да му предложи поста. БЛИЦ отдавна ви информира, че Борето е отличен приятел с Илиан Илиев, който държи двамата да работят заедно на "Герена". Днес за пореден път тръгна слух, че бившият халф е пред завръщане в любимия си клуб, в който сега рита синът му. Малкият Алекс е лидер на една от юношеските формации на "Левски" и Боримиров почти всеки ден се появява на "Герена" заради него.

"Синята" легенда сподели пред ТВ7, че не е водил конкретни преговори за ръководен пост.

"Левски" има нужда от спортен директор. Но хората, които определят условията в клуба, имат други виждания, така че аз не мога да се ангажирам с това и да им казвам какво да правят. Засега не съм имал разговори с Иво Тонев на тази тема", заяви Боримиров.

"Нямам представа дали Тодор Батков или някой друг е против Даниел Боримиров да стане отново спортен директор на "Левски". Ако нещо трябва да се случи, то ще се случи", добави пред ТВ7 бившият спортен директор на "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ