Хърватският полузащитник на Динамо (Киев) Огнен Вукоевич смята, че Литекс предимно ще се брани в утрешния първи мач от плейофите за влизане в Лига Европа. Сблъсъкът в Ловеч е от 19:45 часа и бъде предаван директно по БНТ.

"Мисля, че Литекс ще се отбранява, както го направи и Рубин. Българите ще разчитат на контраатаки", коментира Вукоевич преди заминаването за България.

Както е известно, Динамо игра с Рубин (Казан) в квалификациите на Шампионската лига и отпадна с общ резултат 1:4, за да се стигне до сблъсъка с Литекс.

"В последните години Литекс изпълнява водеща роля в българското първенство. Знаем, че трябва да внимаваме, защото все пак играем с шампиона на страната. Важно е да сме концентрирани и да не допускаме стари грешки. Само тогава ще се поздравим с добър резултат", коментира още Вукоевич пред украинските журналисти.

"Отлично подготвени сме психически, физически и тактически за мача. Ще се постараем да решим всичко още в Ловеч и да влезем в групите на Лига Европа. Това е основната ни цел", каза още Вукоевич. /БЛИЦ