Грозни обиди бяха отправяни към треньора на "Ботев" (Пловдив) Велислав Вуцов при гостуването на Марек, завършило 1:1. Наставникът на "канарчетата" се оплака, че "бабаити" са го атакували, на което не е имало начин да не реагира. 

"Полетя една бутилка към мен. Обърнах се и ми го показаха този бабаит. Дойде на оградата и не искам да казвам какви неща ми каза, не са цензурни. Не са псувни, а по-лошо. Като чуеш такива неща и щеш не щеш реагираш. Такива бабаити ги знам. Не съм направил нещо, с което да обидя публиката. Ако сте видели, кажете вие. Ако на вас ви кажат "Да ти умрат децата!", сигурно ще реагирате по същия начин. Съжалявам, пак казвам. Аз така си изразих мнението“, разказа Вуцов за случилото се на "Бончук".

"Отбелязахме гол, имаше още положения, които създадохме. И двата отбора могат да съжаляват, че пропуснаха тези моменти да отбележат втори гол. Сигурно втори гол, в която и да е врата, щеше да наклони везните за трите точки“, каза треньорът на "Ботев".

"Смятам, че справедливо завършихме наравно, предвид мобилизацията особено през втората част на двата отбора. Не е моето това разбиране за футбол. Но така или иначе това ни предостави противникът. Бяхме длъжни да влезем в този стил. Нашият стил не е като техния. Не мога да кажа, че сме загубили две точки, не мога да кажа и, че сме спечелили една. Играта беше равностойна", добави Вуцов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите