Треньорът на Славия Вили Вуцов за пореден път привлече вниманието, заявявайки след равенството 1:1 срещу Литекс, че е казал на футболистите си да играят на инат.

"Казах им да играят на инат. На инат срещу слуховете, на инат срещу коефициентите, срещу спрените им пари, срещу мен, защото им се карам... на инат срещу разни комисари, които щели да дойдат да гледат мача", изцепи се Вуцов след края на срещата от 24-ия кръг на "А" група.

"Първоначалната ни цел бе да не загубим срещата. Поздравявам футболистите. Мога само да ми благодаря за играта. Видяхте, че имахме няколко добри положения, но съдията ни спря. Нямаше никаква дузпа за Литекс. Не може при резултат 1:0 реферът да даде такова нарушение и то за някакво мятане", продължи Вуцов.

"Всички грешки бяха в наш ущърб. Когато в България се бориш за нещо голямо, трябва да има сериозна организация. Опитахме се да бъдем сериозен противник и на моменти мога да кажа, че надигравахме Литекс. Те са най-добрият тим в България. И като футболисти, и като ръководство. Сигурно те ще станат шампиони", каза още Вили Вуцов. /БЛИЦ