Ексцентричният наставник на Славия Велислав Вуцов направи култово изказване след загубата с 0:1 от Локомотив (София), дошла в навечерието на 100-годишнината на "белите". Наставникът също така обясни и за случката през първото полувреме на мача в Своге, когато се наложи лекарят на отбора да му прави масаж на главата.

"Топката се разболя от блъскане от двата отбора. Това беше мач само на единоборства и ритане. Постоянно някакви дълги топки се пускаха, шпагати и много малко качествен футбол", коментира разпалено Вуцов след двубоя.

"Тоя съдия тука беше безобразен и твърдя, че беше тенденциозно. Преди гола на центъра имаше абсолютно измислен фаул. Днес този човечец измисли много такива. Вижте, че Локо (Сф) няма нито един жълт картон. Само този критерий е достатъчен за съдийството. И на Живко Желев, и на Дани Златков устите са разбити. Не вярвам нарочно да са се ударили в съблекалнята", продължи Вуцов.

"Съжалявам много, всеки сега ще каже, че сме помогнали на отбора на Емил Велев. Така не се дава мач. Аз не съм от артистите, които го правят. Такъв гол е от тактическа грешка, но не сме се навеждали или някакви такива неща. Не сме продажници! Сега знам - ще кажат, че сме продажници. Кълна се, че не сме дали мача, но няма кой да ми повярва", завърши Вуцов, добавяйки, че преди почивката му е прилошало и за момент се почувствал зле.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ