Новият треньор на Крумовград Велислав Вуцов коментира впечатленията си след първия си мач начело на тима - победата с 1:0 над дубъла на Лудогорец. 

"Много труден двубой. Много благодаря на момчетата. Футболът, който играхме не е този, който искам. Надявам се, че възможно най-бързо ще влезем в стила, който желая. Шапки долу за себераздаването, духа, амбицията, желанието. Имаше няколко положения пред нашата врата, но ние имаме пет греди. Можехме да вкараме още. Всички искаха да се представят по най-добрия начин", започна Вуцов след срещата от 12-ия кръг на Втора лига.

"Едно от положителните неща бяха желанието и амбицията. На базата, на която стъпваме, е много добра. Ужасно ми е хубаво да се завърна. Всичките ми мачове когато съм започвал като треньор са били с победа с изключение на едно равенство на Черно море с Левски", каза още ексцентричният треньор.

"Ако седна като балерина на пейката и танцувам, няма да се получат нещата. Предпочитам да съм агресивен. Не мога да съм като балерина", добави Вили Вуцов.