ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Консултантът към Управителния съвет на "Левски" Иван Вуцов каза, че отборът вече е по-улегнал и е готов да спечели титлата. Легендата се завърна на "Герена" преди два месеца като съветник на Иво Тонев. Вуцов вече е дал няколко насоки на директора. Именно той е спрял Тодор Батков и Иво Тонев след загубата с 0:1 от ЦСКА от това да наложат глоби на футболистите. Тогава адвокатът и шефът са имали идея да наложат сериозни санкции, но тежката дума на Иван Вуцов ги е отказала.

"Определено клубът израсна много и се кали спрямо предишни години. Сега е доста по-устойчив на удари и вече е готов да спечели титлата. Няма от какво да се плашим", коментира пред "Тема спорт" Вуцов.

"В други времена загубата от ЦСКА щеше да доведе до катаклизми. Например уволнения и прибързани действия, за които после можем много да съжаляваме. Тези неща обаче вече са забравени и са далеч от "Герена". Гради се много сериозно нещо, за което трябва време. На други места се случват уволнения и катаклизми, но не и при нас. Ние успяхме да ги изкореним и работим за силен и боеспособен "Левски", сподели още бившият селекционер в националния отбор и ръководител в БФС.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА