Иван Вуцов е уверен, че "сините" ще се справят утре със Славия и ще вземат златните медали, печелейки 27-ата си шампионска титла. Легендата сподели, че щом се е стигнало всичко да зависи от този двубой, то избраниците на Николай Митов трябва да демонстрират характер и да го спечелят на всяка цена. Съветникът на Иво Тонев в "Левски" призна още, че не го интересува това, че синът му Велислав е наставник на Славия. Вуцов-старши обаче предупреди за слабата игра, която "сините" демонстрират този сезон и предрече нов резил в Европа, ако не бъдат взети нужните мерки.

"Титлата е на една ръка разстояние, "Левски" ще може да я сграбчи. Ще трябва да направи всичко, за да го стори. Тимът стигна до царските врати, остана само да ги бутне и да ги отвори. Трудно ли ще е, лесно ли ще е... Трябва да ги отвори, ако ще и срещу Реал (Мадрид) да играе. Вече става въпрос само за един мач. Отборът може да го вземе. Още и преди говорех, че "Левски" има сили за титлата. Вярвах в това нещо и се видя, че не съм се намирал на празни приказки", заяви пред "Тема спорт" Иван Вуцов.

"Много важно е като мине в събота мачът, нататък какво ще се прави. Ще станем шампиони, но натам с тези крави ли ще я караме, както се казва? Така според мен няма да стане, ще стигнем до кривата нива. Трябва да се вземат мерки и да се направи нещо веднага след края на първенството. Защото с това нещо само ще се тровим ние отстрани. А и те ще се ядосват и ще викат "Защо не стана?". Ще ги псуват и такива работи", предупреди легендата на "Левски".

Вуцов-старши коментира по интересен начин задочния сблъсък със сина си Велислав - "Няма значение, че синът ми ще е от другата страна. Той си гони неговите работи. Но мисля, че те нямат шансове, ако ние само не сгафим."

"Няма да празнувам, но ще се радвам само ако ние станем шампиони. Аз не знам и той какво има да празнува, даже примерно и да бие. Да не е победил Реал (Мадрид)", отсече Иван Вуцов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ