Френското издание “Sofoot” засипа с похвали нападателя на “Левски” Базил де Карваля точно в навечерието на Вечното дерби. "Сините” излизат срещу ЦСКА в събота (20 октомври) от 16:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”, а самочувствието и увереността на голмайстора със сигурност ще бъдат приповдигнати от ласкавите думи, дошли от втората му родина.

"Базил де Карвальо, известен във Франция с изявите си за различни местни клубове, експлодира в момента в България за "Левски" (София). Нападателят е първи голмайстор на отбора с 8 попадения. На този етап в шампионата бившият играч на Седан и Брест е водещ реализатор и в "А" група", пише изданието и допълва:

“Нападателят се превърна в мечтания заместник на головата машина Гара Дембеле, който вкара 26 гола за един сезон и премина във Фрайбург. Погледите и надеждите на привържениците на “Левски” са насочени към Де Карвальо, който трябва да бъде на висота в предстоящия най-голям мач в България. “Сините” излизат срещу кръвния си враг ЦСКА, а Базил отново ще бъде на върха на атака, готов да експлодира всеки миг”.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА