Анкетата “Футболист на годината” ядоса и президентът на БФС Борислав Михайлов. Както е известно, в момента феновете гласуват за №1 през годината. В класацията уверено води премиерът Бойко Борисов, което намира отзвук по света. Министър-председателят оставя зад себе си Димитър Бербатов, Стилиян и Мартин Петрови и останалите родни футболисти.

Колега журналист попита Боби, дали лидерството на Бойко Борисов означава, че тази година няма заслужил футболист и анкетата се приема като бойкот.

“Не е сериозно това, което казваш. Това е твое интерпретиране. Ти мислиш това, което мислят хората. Аз не съм съгласен с това. Явно той е голмайстор във “В” група, няма какво да кажа друго. Има достойни футболисти, които са дали много тази година и на националния отбор, независимо от слабите резултати, и на клубните тимове. И те все пак са футболисти, повечето от тях играят за България”, заяви Боби Михайлов на Летище София след прибирането си от Прага, където беше изготвена програмата за световните квалификации за Мондиал 2014.

“Винаги е имало анкета за футболист на годината и винаги трябва да се гласува”, завърши босът на футбола ни./БЛИЦ