Треньорът на ЦСКА Христо Янев призова привържениците за повече уважение и толерантност и заяви, че в мачовете във „В” група ще има по-неприятни неща. Феновете на „червените” не издържаха на грубата игра на израелския Ашдод в контролата между двата тима и нахлуха на терена. ЦСКА загуби двубоя с 0:1.

„Неприятна ситуация, но трябва да разберем, че във „В” група ще има много по-неприятни ситуации. Апелът ми към хората, които са наш гръб и ни подкрепят, е да се уважаваме и да има повече толерантност. Постоянно казваме, че трябва да се обърне сериозно внимание на мачовете, които предстоят и да се вземат нужните мерки”, каза наставникът на „червените”.

„Имаме проблеми с Влади Узунов, още не мога да кажа какво му е състоянието. Но е нормално в срещите да се получават такива сблъсъци. Във „В” група ще ги има същите. Трябва да вкарваме гол. Няма да допуснем да се огъваме пред противника”, добави Янев.

„Доволен съм, въпреки твърдата игра на израелците, търсихме топката и създадохме положения. Сега се готвим за мача в неделя, като очакваме програмата”, допълни младият треньор.

Контролите на ЦСКА през лятото:
ЦСКА - Спартак (Плевен) 0:1
ЦСКА - Литекс (II) - 2:0
18 юли, ЦСКА - Оборище (Панагюрище) 1:0
22 юли, стадион "Българска армия", ЦСКА - Марица 3:1
25 юли, стадион "Българска армия", 20:00 часа: ЦСКА - Вихрен 5:1
2 август, ЦСКА - Ашдод (Израел) 0:1
9 август -
начало на сезона в Югозападната "В" група (домакинство на Струмска слава)

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА - ПРОГРАМА