Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев изрази недоумението си от представянето на своите футболисти при загубата от Дунав с 0:3. 


"Не подходихме достатъчно сериозно към първото полувреме. Допуснахме три елементарни грешки и ни отбелязаха 3 гола, а можеше да инкасираме и още. Такова поведение просто не е приемливо за нашия отбор и ние трябва да го променим по най-бързия начин. Хората, които стъпват на терена, трябва да изпълняват задълженията си на терена по най-добрия начин, коментира Янев.

-Променихме изпълнителите, защото имахме доста футболисти след контузии, не искахме да рискуваме тяхното здраве. Това е на първо място за мен. Решихме да играем по този начин, имахме своите шансове, но не успяхме да ги реализираме.

 

От начина, по който изиграхме мача, не може да кажем, че заслужаваме да сме на по-високо място, трябва да бъдем реалисти. Трябва да променим начина на мислене, независимо от мястото. Трябва да се забавляваме, да правим това, което можем на терена, всичко опира до това с каква нагласа ще излезем на терена."