Треньорът на ЦСКА Христо Янев очаква  отборът да излезе срещу Септември (София) със същото настроение, както в първия мач за сезона в Югозападна "В" група. Както е известно, "армейците" започнаха с 3:0 над Струмска слава историческия си поход към върха на родния футбол.

"Всичко е напълно нормално. Момчетата са здраво стъпили на земята. Искам да запазим настроението, което беше в първият мач. Ще продължим да търсим победата от първата до последната минута", започна Янев пресконференцията преди гостуването в неделя от 18 часа.

"Промените, които ще направим, ще са с оглед на предстоящия съперник. Знаем, че и другите терени не са в най-доброто състояние, аз съм се настроил за това. Условията са еднакви и за двата тима.  Предполагам, че ще имаме същата подкрепа от феновете."

"Ще се изправим срещу сериозен отбор. Видяхме някои неща, в които си личи работата на тима. Подхождаме сериозно към някои неща, които сме забелязали в мачовете им до момента."

Янев сподели, че не се притеснява от Ивайло Стоянов, който получи наряд за двубоя. Той призова още да се спрат със спекулациите кой ще бъде привлечен и кой освободен, тъй като се внася напрежение в съблекалнята.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА