Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев бе разочарован след равенството на ЦСКА срещу Сливнишки герой (2:2) в 30-ия кръг от Югозападна "В" група и заяви, че е време за обеца на охото, въпреки че не е станало нищо фатално.

„Това е идеалният момент този мач да ни послужи за обица на ухото. Подходихме пренебрежително и резултатът е налице, но ни се събраха доста мачове. Не е станало нищо фатално , от което да правим трагедии“, заяви наставникът на "армейците", който поздрави противниците за добрата игра.

„Не виждам някой да може да ни измести от първото място. Всеки сам за себе си трябва да си направи необходимите изводи. Сами се затруднихме. Основният проблем бе  подхода към мача. През второто полувреме нещата се промениха малко, но е трудно това да се промени в движение. Добър урок, който ще ни служи в бъдеще“, добави треньорът.

„Не трябва да губим игрови ритъм. Единствените ни мисли до финала за Купата ще са да сме здрави и да дадем най-доброто от себе си. Нормално е през сезона да имат лек спад. Не можем да бъдем докрая максималисти. Предстоят ни два-три мача до финала с Монтана, идеална възможност да се подготвим добре“, заяви още Христо Янев.

Той отказа да коментира намеренията на Васил Божков да обезпечи и финансира изпълнението на оздравителен план за ЦСКА.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!