Треньорът на “Левски” Ясен Петров се изказа остро срещу някои информации в медиите, които били насочени срещу него. Пловдивския Джанини стори това на пресконференцията си преди утрешния мач с Литекс като отказа да коментира, дали ще напусне поста си след 28 май.
 
“Не ми е лесно с нападките и писаниците по мой адрес. Много грозни неща се пишат за мен. Бъдете сигурни, че тези неща ме правят по-силен. Трябва да се справя, защото съм поел ангажимент и си държа на думата. Опитвам да съм спокоен, старая се много. С отношението си към медии съм се стремял никога да не преминавам границата и да използвам обидни определения”, заяви Петров.
 
“На мача с Литекс през есента имаше много емоции, но в срещата за Купата на България всичко беше в рамките на нормалното и съм убеден, че утре мачът ще бъде изпъстрен с чисто футболни аргументи. Във всеки двубой се борим за трите точки. Надявам се утре да зарадваме нашите привърженици. Това е един от последните мачове, които трябва да изиграем концентрирано, остават още 5 кръга и всеки двубой ще е важен. С Литекс се познаваме много добре. Ще се опитаме да нанесем първа загуба на съперника за сезона, но по-важното е да покажем, че сме стойностен отбор”, обяви треньорът на “сините”./БЛИЦ