Треньорът на “Левски” Ясен Петров даде официалната си пресконференция преди 14-ия кръг в "А" група. “Сините” приемат Академик (Сф) на стадион "Георги Аспарухов" от 14,00 часа.

“Всички играчи са на линия, с изключение на наказаните Гара Дембеле и Дарко Тасевски. Надявам се, че хората, които ще ги заместят, ще покажат добра игра. Наясно съм със състава", каза в началото Петров и допълни, че е възможно да пусне отново Сержиньо Грийн като защитник и да гласува доверие на младия Александър Киров.

“Всеки се опитва да прави мача на живота си срещу “Левски”. Сигурен съм, че Академик ще дадат всичко от себе си. Ние трябва да сме концентрирани. Това е мачът, след който трябва да се върнем в играта. Аз не съм подценил Академик, надявам се, че и играчите не са", допълни наставникът.

“Тази седмица имахме време да поработим повече. Доволен съм от старанието на играчите. Продължавам да твърдя, че отборът е изключително добре подготвен физически. И срещу Славия бяхме по-свежи в края на мача”, завърши Ясен Петров./БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg