Селекционерът на Ясен Петров говори пред медиите на Летище „София“. „Лъвовете“ заминаха за Австрия, където утре от 19:00 часа в Рийд ще проведат контролна среща със Словакия.

Както е известно, националният ни отбор ще изиграе три проверки в следващите дни. Освен срещата със словаците, в събота (5 юни) гостуваме на Русия в Москва, а на 8 юни играем със световния шампион Франция в Париж.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Петима отпаднаха заради контузии, сред тях е и Спас Делев, който е играл на инжекции в последните мачове. Петима пристигнаха късно снощи след баража между Арда и Черно море. Групата е 26 човека, наясно сте с нея", заяви Петров.

Освен Делев останалите контузени са: Антон Недялков, Георги Йомов, Кристиан Димитров и Георги Костадинов.

"Поканени сме за съперник на много силни отбори. Отиваме с целта да ги затрудним максимално. Няма мач, в който да не си поставяме целта да успеем“, допълни Пловдивския Джанини.

"От тези три дни на тренировки, за мое учудване установих, че футболистите са в много добро състояние и съм изненадан от желанието им за игра. Настроението е добро, надявам се това да се отрази на представянето ни“, призна 52-годишният специалист.

„Само може да градим отбор в подобни мачове. При всички положения ще има ротации. Вероятно всички ще вземат участие. Така ще направим - ще дадем възможност на всеки да покаже своите възможности. Имайте предвид, че в момента повечето играчи са от българското първенство. Дано се възползват от шанса и да покажат себе си. Дай Боже, от тези контроли някой да извлече полза, да подпише добър договор в чуждо първенство", завърши Ясен Петров.