Наставникът на “Левски” Ясен Петров заяви, че “сините” не държат нещата в първенството в собствените си ръце и затова се надяват някой друг отбор да свърши работа им. Това той направи на днешната пресконференция преди двубоя от 29 кръг на “А” група срещу Видима-Раковски. Двубоят е на 19 май (събота) от 16:30 часа в Севлиево.

"Колко пъти ще се налага да ви отговарям на този въпрос? Не знам какви са шансовете на “Левски” да играе в Европа, тъй като не съм букмейкър. Знам само, че “Левски” не държи нещата в свои ръце. Затова се надявам някой друг отбор да свърши работата, която “Левски” не успя. Не съм говорил с ръководството за своето бъдеще. Нека да минат двата мача до края на сезона и после ще говорим", заяви Петров.

"Проблеми имаме почти всяка седмица. Дъстли по всяка вероятност няма да пътува, Башлиев също има проблеми, Милиев също е с проблеми. Това отново ни отваря проблемна дясна зона в защитата. Общо взето влизаме в поредния мач, в който трябва да решаваме нещата в действие. Йовов вчера тренира на пълни обороти, днес ще видим какво ще е състоянието му, дано да попадне в групата", заяви още Петров.

"Трябва да направим всички възможно, за да няма подценяване, имаше достатъчно изненади този шампионат. Всеки дава максимума срещу “Левски”, така че нямаме право да подценяваме този сблъсък", сподели наставникът на ”сините”.