Треньорът на "Левски" Ясен Петров заяви, че победата с 1:0 над полския Белхатов е била заслужена. "Сините" стигнаха трудно до успеха с гол чак в 85-ата минута. Вкара го новото попълнение Марко Видович.

"В дефанзивен план се справихме изключително добре. Не допуснахме нито едно сериозно положение пред вратата ни. Противникът беше много добре подреден. Имахме три положения, от които не се възползвахме, но накрая заслужено вкарахме", каза Петров след контролата в Кипър.

"Дадох шанс на повечето футболисти да играят пълни 90 минути. Има още много, което да се желае в офанзивен план, но на този етап съм доволен. Влизането на Мариян Огнянов на почивката освежи играта ни. Даниел Димов и Марко Видович стояха добре. На всеки ще му трябва малко време, за да се нагоди към изискванията, които имам", добави треньорът на "сините".

"Жанвион Юлу-Матондо е бил във втория отбор на Рода, а сега играем с различни съперници. Мачът беше динамичен. Белхатов е доста здрав тим, който не ни отстъпваше в единоборствата. Хубаво е, когато се бележат голове и побеждаваме. Вкарахме след статично положение, заслужихме победата", каза още Ясен Петров. /БЛИЦ