Новият селекционер на националния отбор Ясен Петров и помощниците му обикалят Европа, за да наблюдават на живо наши футболисти, играещи зад граница, разбра БЛИЦ.

Треньорът е хората от щаба му вече бяха в Турция, където изгледаха голяма част от приятелските мачове на родните отбори, подготвяли се в южната ни съседка.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Сега им предстои визити в Белгия, Франция, Италия, Русия, Португалия. Планирана е такава и в Германия, където са Стефан Велков и Илия Груев-младши.

По този начин Ясен Петров поправя грешка на един от бившите ни селекционер Петър Хубчев, който не отиде или не прати никой от помощниците си да гледа футболистите ни в чужбина.

Ясен Петров е изготвил дълъг списък с около 40 имена, които са попаднали в неговото полезрение за началото на световните квалификации в края на март. Сред тях е синът на Илиан Илиев - Илиан Илиев-младши, който направи много силна есен в Черно море.

Ясен вече обяви, че ще събере по-голяма група от 27-28 състезатели. Причината е, че мачовете са през три дни. На 25 март България приема Швейцария, на 28 март сме домакини на Италия, а на 31 март гостуваме на Северна Ирландия.