Треньорът на Левски Ясен Петров остана разочарован от играта на футболистите си в Севлиево. "Сините" стигнаха трудно до трите точки след успех с 2:1 над Видима-Раковски.

"Доволен съм само от резултата. От играта съм разочарован. Получихме много евтин гол", заяви Ясен Петров след срещата от 5-ия кръг на "А" група.

"Знаехме какво ще ни предложи Видима - че ще се затворят, ще дадат всичко от себе си. Проиграхме с лекота головите си положения през първото полувреме. Предстои ни много работа. Не трябва да си вирваме носовете, лек мач няма”, продължи Петров.

"Ние сме наясно, че не сме изключително голямо страшилище, но работим за това нещо. От мач на мач ще изчистваме тези грешки. Предстоящите две седмици ще ни помогнат да се възстановим. Последните мачове бяха заредени с много адреналин. Сега ще можем да заредим играчите и да отстраним пропуските в тези мачове. Левски, който искам да виждам е този, който бележи много голове. Колкото по-голям е коефициентът на полезно действие, толкова по-близо ще сме до образа на нашия Левски", завърши Ясен Петров. /БЛИЦ