Селекционерът на националния отбор Ясен Петров и новият капитан Георги Костадинов дадоха пресконференция преди мача с Швейцария. Първата ни световна квалификация е от 19 часа на стадион „Васил Левски“ утре вечер.

"Имаме доста опитни играчи, както и доста млади. Трябва да внимаваме как да интегрираме младите хора, ще е убийство да ги вкараме в мачове срещу Швейцария и Италия. Търсим облик на тима, както и резултати, все пак това е световна квалификация. Извикали сме тези, които са в най-добро състояние в момента, ще ги интегрираме по най-правилния начин", обеща Петров.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Всеки дойде с някакви болежки, Гълъбинов имаше проблем, който не е толкова сериозен. Той за мача с Италия в неделя ще е окей, но за двубоя с Швейцария ще го съхраним.

Наясно сме с тактическата постройка за Швейцария, ще се опитаме да сме гъвкави. След един мач може да се случат много неща, програмата е доста тежка, но както за нас, така и за противниците", добави селекционерът.

„Швейцарците са ярък фаворит, няма да коментирам съперника, дали имат проблеми, това си е техен проблем дали ще ни подценят или фаворизират. Ще е интересно и за мен как ще се представим, ще видим утре, дано е приятна изненадата", добави селекционерът.

" Аз очаквам да бъдем подкрепени, върху играчите в последно време има много голям негативизъм, надявам се да го направим позитивизъм. Искам цялата нация да е с нас ", добави още той.

" Постоянно правим PCR-тестове. Моето мнение за ваксинирането е различно. Мразя маските, живях в друга държава, в която си носеха маските, и там не ги харесвах, надявам се да доживеем един свят без маски", коментира Ясен ситуацията с пандемията. 

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022