Шефът на детско-юношеската школа на "Левски" Ясен Петров призна след разпита в БФС, че изпитва срам. Както е известно, Пловдивския Джанини заедно със Спас Джевизов се явиха пред Комисията по феърплей, ред и сигурност заради съмнителни резултати в мачове на юношите на "сините" и ЦСКА.

"Не искам да се повтарям с г-н Джевизов. В момента си имаме проблеми с тази гарнитура (б.р. - формацията на "Левски", състезаваща се в Елитната юношеска група до 19 години). Имаме още шанс да станем шампиони. И мен ме е срам от начина, по който играхме. Знаем нашите качества, знаем къде са ни проблемите, но истината е, че играхме доста под нивото си. Допуснахме доста наивни голове. Но това са чисто спортно-технически детайли. Навън нашият отбор играе колебливо. Вкъщи сме тигри", каза Ясен Петров.

"В "Левски" и ЦСКА е изключено да има "черно тото". Нямам идея защо се е стигнало до тези сигнали. Нашият отбор и в момента е втори, имахме възможност да бъдем първи. Те са в много деликатна възраст. Може някой да си е вирнал носа. Моето желание е навсякъде да са тигри. Проведохме колкото е необходимо, толкова разговори. Убеден съм, че до края на шампионата ще играем на предела на възможностите си. При мен никой не е идвал, за да дава каквито и да било сигнали", добави Пловдивския Джанини.

"Всяко едно първенство се компрометира, защото има странни резултати. Ако се случи при нас, бъдете сигурни, че ще вземем най-крайни мерки", каза още Ясен Петров.