Треньорът на “Левски” Ясен Петров бе доволен след престижния успех над Динамо (Москва) с 3:1 в контрола. Точни за “сините” бяха Гара Дембеле, Дарко Тасевски и новото попълнение Юлу-Матондо.

“Преди мача на разбора си казахме, че днес излизаме срещу стойностен отбор, който трябва да победим. Имахме и още няколко положения за гол. Мисля, че резултатът е закономерен. Играхме през първото полувреме при много високо темпо, допуснахме и някои неточности, но мисля, че отборът днес се представи на доста добро ниво”, каза наставникът.

„Нека Гара работи така, за да се харесва на феновете на “Левски”, това е най-важното”, каза Петров, за това, дали се притеснява, че отличните изяви на Гара Дембеле срещу Динамо може да изостри апетитите на руските отбори към головата машина.

“Какъв ще бъде титулярният състав? Имаме още две контроли. Ние разчитаме на всеки един, който в момента тренира и работи в “Левски”. Всеки трябва да се готви така, че да се бори за място в 11-те. Всяка една победа срещу силен отбор ти дава някаква доза самочувствие и те мобилизира да продължаваш да работиш в същата посока. Тези победи, срещу такива отбори са сладки”, завърши Ясен Петров./БЛИЦ