Треньорът на "Левски" Ясен Петров сподели на пресконференцията си преди срещата с Черноморец от 18-ия кръг на "А" група, че през последната седмица не е отварял пресата. Спецът заяви, че е съсредоточен изцяло върху работата около предстоящото домакинство на "акулите".

"Гледахме Черноморец и в двата им мача. Те също имат проблеми и ще са в различен състав в сравнение с двубоя с ЦСКА. Ние обаче сме се концентрирали върху нашия отбор и се надяваме, че утре ще покажем добро лице. Най-важното е да победим", каза Петров.

"Аз съм пред вас в момента и си върша работата. Ние сме един екип и всеки си знае задълженията. В последната седмица не съм отварял пресата, за да можем да се концентрираме. В "Левски" винаги има напрежение, защото всеки един мач е важен. Така ще е до края на шампионата", продължи наставникът на Левски.

"Надяваме се Литекс да сбърка някъде, но по-важно е ние да не го правим. Трябват ни победи, за да си върнем самочувствието. Колкото повече, толкова по-добре", каза още Ясен Петров. /БЛИЦ