Треньорът на "Ботев" (Враца) Ясен Петров очаква добър футбол от своя тим в срещата с Витоша (Бистрица) от 2-ия кръг на „Б” група. Двубоят ще се играе на стадион "Локомотив" в "Надежда" от 18:00 часа днес.

“Надявам се да бъдем малко по-ефективни, за разлика от двубоя с Марек (1:1). Да бъдем по-концентрирани в завършващата фаза и да не допускаме повече такива леки голове”, коментира Петров, който поясни, че ръководството на тима е направило всичко необходимо, за да разузнае противника.

“Общо взето посъбрахме информация за отбора на Бистрица. Един тим, който има изключително опитни футболисти. Привлекли са и някой от добрите млади играчи на "Левски". Те са отбор, който се опитва да играе добър футбол и определено ще заявяват място в нашата “Б” група. Определено тимът на Витоша не е за подценяване. Най-важното е ние как ще подходим и как ще изглеждаме. През седмицата момчетата тренираха сериозно и се надявам това да си проличи в мача”, допълни специалистът.

"Ботев" (Враца) пътува за София в деня на мача, а единственият футболист, който няма да вземе участие в срещата, е бранителят Даниел Божков, който е с разтежение, получено в дуела с Марек.

“За мен е добре, че ще играем на “Надежда”. Един стадион, който ми е доста познат, където съм изкарал голяма част от футболната си кариера. Няма значение обаче къде ще играем, най-важно е да сме максимално концентрирани, да отбележим положенията, които съм сигурен, че ще създадем и същевременно да внимаваме пред нашата врата, за да не допускаме лесни голове”, завърши Ясен Петров.