Треньорът на "Левски" Ясен Петров заяви, че нищо в първенството още не е решено. Спецът е оптимист за утрешното гостуване в Перник, където "сините" утре ще преследват победата срещу Миньор. Мачът от 21-ия кръг на "А" група е от 15:00 часа.

"Напълно нормално е да има натрупана умора във футболистите след 120-те минути на терена в Ловеч. Неприятното е, че загубихме с дузпи. Момчетата ми обаче си тръгнаха с гордо вдигнати глави. Не е срамно да загубиш по такъв начин. Тъкмо обратното - убеден съм, че те си възвърнаха самочувствието след този двубой, макар че отпаднахме от турнира за Купата на България", каза Ясен Петров.

"Само хубави думи могат да се кажат за Миньор. Показват израстване и са в серия от четири поредни победи. Ние обаче отиваме, за да ги бием", закани се Ясен Петров на утрешния си съперник.

"Убеден съм, че шампионатът ще бъде интересен до края. Ние в България винаги гледаме нещата от лошата им страна. Вярвам, че ще има феърплей между Литекс и ЦСКА. Има още 10 мача, в които може да се случи всичко. Ще преследваме целта си до последно. Убеден съм, че футболистите също вярват в това", смята треньорът на "сините".

"Надявам се, че Гара Дембеле и Дарко Тасевски ще покажат най-доброто си лице утре. Тяхната ефективност ще се върне. Видяхте, че почти всички положения на Гара в Ловеч бяха след пасове на Дарко. Исмаил Иса се представи на много добро ниво срещу Литекс. Дузпа може да изпусне всеки. Видяхте, че и Сашо Александров стори същото. Единственото, което не ми хареса в Ловеч е, че създадохме много положения, но не ги реализирахме. Трябва да работим, за да започнем да вкарваме повече", каза още Ясен Петров. /БЛИЦ