Третата предсезонна контрола на ЦСКА вече е ясна, пише „Тема Спорт“. Става въпрос за проверка, която ще се състои в края на зимната подготовка на „червените“, а съперник в нея ще бъде Ботев (Враца).

Приятелският мач трябва да се състои на 2 февруари в София, като от лагера на врачани са приели поканата и са потвърдили участието си в спаринга. Изборът на „армейците“ относно Ботев изглежда логичен, тъй като двата тима изиграха двата си мача от редовния сезон в първенството още през есента. ЦСКА победи два пъти с по 2:1.

До момента са ясни и две от контролите на „червените“ в Турция. На 13 януари тимът на Бруно Акрапович ще срещне Стал Миелец, където играят бившият капитан на „армейците“ Божидар Чорбаджийски и новоприсъединилият се Алекс Колев. За 15-и и 17-и са планирани още две проверки, но няма потвърждение за имената на съперниците.

За 21 януари е обявен спаринг със Заглембе (Любин). Мачът беше презентиран от полския тим, но все още няма потвърждение от ЦСКА, тъй като няма яснота относно втория лагер в Турция.

На 5 или 6 февруари тимът на Бруно Акрапович ще приеме Локомотив (София) на „Българска армия“. Това се очаква да бъде последната проверка преди подновяването на шампионата, когато на 13 февруари „червените“ гостуват на Славия.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството