Треньорът на "Левски" Ясен Петров говори пред представителите на медиите на традиционния си седмичен брифинг преди двубоя с Монтана. Срещата от 15-ия кръг на "А" група е утре от 14:00 часа на стадион "Огоста".

"За съжаление Дарко Тасевски получи днес контузия отново в областта на прасеца и отпадна от групата. Йовов също не е в групата, но продължава да се готви. Акалски е болен, дойде с температура и поради тази причина Георги Петков е на негово място в групата. Милиев има някакъв проблем от вчера, ще преценяваме допълнително за него", коментира Петров.

"Имахме друга идея за състава в утрешния мач, но сами виждате, че се появяват непредвидени неща. Все пак това е шанс за тези, които ще играят да докажат мястото си в "Левски". Ние нямаме право да се оплакваме от проблемите. Вярваме на всички наши футболисти", каза още Петров.

"Изгледахме доста мачове на Монтана. Наясно сме със силните и със слабите страни на противника. Отиваме за победа на един негостоприемен стадион", категоричен е треньорът на "Левски".

"Цяла седмица тренирахме в добро настроение. Може да има малко психическа умора, краят на сезона е. Въпросът е да вземем максимума от оставащите срещи. След утрешния мач можем да дадем оценка за полусезона, но след това има още мачове - в Лига Европа и Купата на България, така че и след тях можем отново да говорим", добави Петров.

"Не мога да кажа нищо конкретно за пристигналия на проби футболист, защото в последните дни отработвахме различни неща. Той пристигна с визитката за ляв бранител, но още не можем да говорим каквото и да било за него", каза Ясен Петров. /БЛИЦ

Групата на "Левски"

Вратари:
Георги Петков, Божидар Митрев
Защитници: Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Майкъл Тевия, Веселин Минев, Йордан Милиев
Халфове и нападатели: Сержиньо Грийн, Александър Александров, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Александър Киров, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Гара Дембеле, Владимир Гаджев

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете
http://www.galera.bg