Парите за банковата гаранция, за която БЛИЦ вчера първи писа, че Джо Диксън е предоставил на Левски, са били налични още през декември, пише „Мач Телеграф“.

Тогава англичанинът за първи път е направил връзка със „сините“ и е обявил готовност да инвестира в отбора, допълва изданието. Отначало обаче е бил гледан с недоверие, което се опитал да стопи в следващите месеци.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Започнато е сериозно проучване през различни канали – от УЕФА до бизнес средите. В крайна сметка кулминацията на срещите и разговорите е настъпила в последните дни. И най-вече след появилите си противоречиви информации за Диксън, след като името му беше осветено от медиите.

Той първоначално искал да стои в сянка, но сега няма как да избяга от светлината на прожекторите. Той дори смята да се появи на пресконференцията през следващата седмица, която беше анонсирана от настоящия собственик на Левски Наско Сираков.

Привличането на Станимир Стоилов си остава приоритет №1 пред Диксън. Двамата са провели две срещи през седмицата, тъй като Мъри е искал лично да се убеди, че всичко ще бъде наред. Най-важното изискване на Стоилов било да се стартира възможно най-бързо инвестирането в базата.