„Титулярният състав е вече в главата ми е. Почти всичко е ясно. Нека обаче изчакаме края на февруари. Предстоят ни още две контроли - срещу Войводина на 20-и и на 23-и срещу Монтана. Не е изключено и да се разделим с някого, защото в част от страните трансферният прозорец още е отворен – включително и в България”, заяви треньорът на ЦСКА миодраг Йешич след завръщането на тима от лагера в Турция.
 
„Конкуренцията се засили, съжалявам, че Спас (Делев) и Варела не бяха на първия лагер. Но до началото на март има време и аз вярвам, че ще са напълно готови за официалните мачове.
 
„Карачанаков трудно ще играе тази пролет. Исках да разчитаме на него, но той още не е готов. Ще се наложи да мине през нови процедури, а това ще отнеме време. Марсиньо трябва да работи още 3 седмици по специална програма. Платини пък се контузи заради грубо влизане, но се надявам скоро да е напълно готов“, добави сърбинът.
 
Йешич бе попитан дали има съмнение заради някои резултати в контролите. Ето неговия отговор: „Ако имах притеснение щях да коментирам. Аз обаче нямам. От 7 мача има 5 дузпи, отсъдени срещу нас и една в наша полза.“

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ