Славиша Йоканович коментира предстоящото столично дерби със Славия. Двубоят на „Овча купел“ е в събота (28 септември) от 15:15 часа.

„Отборът е в добро настроение, след победа се тренира по-леко. Излизаме да победим. Важното е да сме с бистри глави. Целта ни е да спечелим, което не се случи в миналия мач, когато играхме срещу Славия през пролетта. Нямах проблеми с контузени играчи и сега нямам. Ако имате предвид Ангелов, възстановява се след операция. Тежко контузен е и Стефан Велев. В миналите мачове правех някои промени, за да давам почивка на някои играчи, но нямам много варианти за ротации. Може би ще има промени утре в сравнение с последния мач“, заяви Йоканович.

„Не знам дали „Левски“ е фаворит в този мач, но по принцип „Левски“ трябва да бъде фаворит във всеки мач в България. Истината е, че ние играхме по-добре, когато гостувахме, а не на „Герена“. Ако утре играем така, както срещу Нефтохимик, няма да ни е достатъчно да победим. Трябва ни доста повече амбиция, концентрация, за да надвием Славия“, допълни още сърбинът.

„Мулдер е в групата за утрешния мач. Решихме да го върнем, защото смятаме, че може да ни помогне. Той е с нас около седмица и се надявам, че за в бъдеще ще мога да разчитам на него. Това се отнася за всички софийски дербита, които предстоят до края на първия дял. Сега ме интересува само мачът със Славия, той е най-важният за момента. Важно е как ще подготвим отбора за Славия. След това цикълът малко се разрежда, ще имаме пет дни до следващия мач и се надявам да подготвя добре отбора за тогава“, завърши специалистът./БЛИЦ