Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович отново е в България, след като малко преди полунощ кацна в София от Мадрид, където отскочи за уикенда при семейството си. Както вече стана ясно, оставането на сърбина на "Герена" не е никак сигурно и Ивайло Петев вече се гласи за поста му. 

"Идвам, за да работя. Във вторник имаме тренировка от 16 часа и пристигам с мисъл за работа. Знам за информациите в пресата. Разбирам добре, че това ви е работата. Не знам да съм бил освободен. Никой от ръководството на клуба не е разговарял с мен на тази тема. Идвам да работя, това е. Повече не мога да ви кажа, защото не съм наясно", коментира Йоканович, казвайки какво предстои - а всъщност, че във вторник ще изведе отбора за тренировка... ако преди това обаче ръководството на "Левски" не се разбере с него за раздялата.

"В последните дни бях далеч от София и не знам много. Истината е, че резултатите не са добри и няма как да бъдем доволни от тях. Но съгласете се, че за два месеца няма как нещата да се случат. Не съм магьосник", добави бившият футболист на Челси.

Йоканович беше посрещнат на аерогара "София" от сръбските си помощници Дражен Болич и Сале Янкович.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ