След десет месеца Стеван Йоветич се върна на терена и игра срещу България, пише днешната черногорска преса за квалификационния мач за Евро 2012, игран снощи в Подгорица и завършил 1:1.

"Отличен мач. Откри ни се идеална възможност да оглавим класирането, след като Англия и Швейцария завършиха наравно. Но може би така е по-добре, защото трябва да слезем малко на земята", коментира Йоветич.

"Нормално е да има напрежение при такъв мач. Играхме на собствен терен, бяхме настроени да победим. Мисля, че играхме добре, ударихме две греди и още няколко положения. И българите имаха своите шансове, така че ремито е най-реалният резултат", добави звездата от Фиорентина.

Йоветич каза още, че не е бил готов за мача с България. "Можех да играя само 20-ина минути. Но важното е, че се върнах на терена и преодолях психическата бариера. Фиорентина бе против да играя, но аз реших на собствена глава и не се разкайвам заради това. Исках да се върна през този сезон. Само ме е яд, че не помогнах на нашия национален отбор с гол или голов пас. Но физически не бях готов, това бе най-големият ми проблем. Сега имаме достатъчно време да се подготвим за мача в Кардиф", каза още Йоветич. /БЛИЦ