Капитанът на "Левски" Христо Йовов беше разочарован след отпадането от Спартак (Търнава). "Сините" напуснаха Лига Европа след загуба в Словакия с 5:7 след изпълнение на дузпи, като първият удар от бялата точка пропусна именно Бижутера, което изхвърли тима от европейската сцена.

"Продължаваме напред. Трябваше да помагам, но не се получи. Най-много исках от всички да победим. Имаше сериозна разлика между двете полувремена в играта ни. Може би решихме, че мачът е приключил, но се видя, че не сме толкова голям отбор, за да си правим експерименти. Това ще ни остане обица за цял живот", заяви Йовов.

"На всеки му се случва да изпусне дузпа. Не съжалявам нито за миг. Това е моят живот, това е моят отбор. Аз съм тук, за да помагам, а не за да навредя. Поемам си негативите. Извинявам се на всички, въпреки че това е банално. Всеки, който е играл футбол знае как се чувствам, но това е животът. Сигурно през следващите дни ще се изсипят негативи върху мен и върху всички от отбора. Трябва да преодолеем този период и да чакаме реванш през следващия сезон. Този момент е доста тежък за мен, но това не може да помрачи всички хубави неща и да затвори футболната ми страница", каза още Бижутера.