Наказаният Даниел Димов преждевременно беше върнат в "Левски". Само преди дни той беше пратен да тренира с юношите, но ето, че отново е част от състава на Антони Здравков, след като при равенството 2:2 със Славия си пролича, че Димов липсва в защитата.

На 17 февруари от "Герена" съобщиха, че играчът ще бъде извън първия отбор в период от две седмици. Както вече стана ясно, Димов понесе наказание заради пререкание с шефа Христо Йовов, както и заради спречкване с капитана Станислав Ангелов. Освен това Даниел продължава да мотае ръководството на клуба и все още не склонява да поднови договора си, който изтича в края на настоящия сезон.

БЛИЦ разбра, че след проведен разговор между Антони Здравков и Йовов, Бижутера е омекнал и е изпълнил желанието на Сухия. Наставникът настоял за връщането на Даниел Димов в състава, за да може да го използва още в предстоящото в петък гостуване на Локомотив (София).

При отсъствието на Димов, титуляри срещу Славия в центъра на защитата бяха чешкият бранител Павел Чмовш и Станислав Ангелов. Новото попълнение обаче не се представи по най-добрия начин, като именно той изпусна Атанас Курдов за първия гол на "белите".

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ