Полузащитникът на “Левски” Христо Йовов, който изигра последния си мач за “сините”, бе изключително разочарован след изпуснатата титла.

"Това е животът, много съжалявам. Но момчетата са млади и могат да поправят тази грешка. Аз обаче не мога и им го казах в съблекалнята, защото аз свършвам с футбола”, започна ветеранът.

"Жалко, че  няма как да усетя повече тази наша велика публика като играч. Животът е странно нещо - преди една седмица бяхме на върха, чувствахме се шампиони, а сега просто други са там. Но не мисля, че пропуснатата победа е до липса на манталитет. Защото нашият отбор стигна до подножието на два трофея, значи имаме сили и вяра в себе си.

Просто след гола, който вкарахме, започнахме да играем леко лежерно. Мислехме, че ще спечелим лесно, но това е животът. Вярно е, че в последните 7-8 мача ходихме по ръба. Но съдбата е на страната на силните и явно не е с нас. Много, много съжалявам за нашите фенове”, допълни Йовов.

"Георги Петков наистина направи силен мач. Но не мисля, че публиката го е атакувала, защото той е отнел титлата на “Левски””, завърши Христо Йовов.