Капитанът на "Левски" Христо Йовов започва титуляр срещу Лудогорец в дербито на 22-ия кръг на "А" група, което стартира в 19:30 часа на "Герена". Бижутера заема мястото на Дарко Тасевски, който пък е оставен на резервната скамейка от наставника Георги Иванов-Гонзо.

В днешната среща Йовов ще уважи добрия си приятел Стилиян Петров, като специално за този мач ще излезе с фланелката на Иван Цветков с №19 - номерът на Стенли.

Както по-рано ви съобщихме, "сините" ще направят специална хореография в подкрепа на капитана на националния ни отбор и Астън Вила, който беше диагностициран с остра левкемия и започна битката в коварната болест.

Футболистите на "Левски" са замислили да излязат на терена тази вечер с 5 фланелки на Стенли от клубния му тим и 6 негови от националния.

В редиците на Лудогорец прави впечатление завръщането на титулярния вратар Урош Голубович, който след редица неубедителни намеси беше оставен на пейката за миналата среща с Черно море, загубен с 0:2.


"ЛЕВСКИ": 23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 55.Йордан Милиев, 25.Сюлейман Диамутен, 6.Орлин Старокин, 3.Сержиньо Грийн, 45.Владимир Гаджев, 19.Христо Йовов, 16.Кристовао Рамос, 8.Тони Калво, 12.Жуниньо
Резерви: 24.Божидар Митрев, 4.Стефан Станчев, 5.Иво Иванов, 7.Даниел Димов, 22.Дарко Тасевски, 17.Даниел Младенов, 10.Иван Цветков



ЛУДОГОРЕЦ: 1.Урош Голубович, 20.Шоко, 5.Александър Барт, 33.Любомир Гулдан, 25.Йордан Минев, 8.Станислав Генчев, 18.Светослав Дяков, 22.Мирослав Иванов, 23.Емил Гъргоров, 7.Михаил Александров, 73.Иван Стоянов




БЛИЦ СТИСКА ПАЛЦИ НА СТЕНЛИ И СИЛНО ГО ПОДКРЕПЯ В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ!

Всичко около Стилиян Петров
тук