Юристите на ЦСКА Радостин Василев и Кирил Калинков ще се разделят днес с клуба. Двамата повече няма да работят за червените, тъй като им е писнало от тоталния хаос и безпаричието на "Армията". Те се надяваха с идването на новото ръководство нещата в ЦСКА да се стабилизират, но такива тенденции не се забелязват, съобщава „Тема Спорт”.

Заедно с тях се оттеглят също Борис Колев и Георги Градев. Двамата бяха международните консултанти на клуба на хонорар, докато Василев и Калинков бяха на трудови договори. Четиричленният екип връща всички дела, които води, и освобождава местата си.

През последните 5 години Василев, Калинков, Колев и Градев спечелиха близо 30 ключови дела, които изглеждаха неспасяеми и по този начин спестиха на клуба сума от порядъка на 10 милиона лева.

Очаква се в следващите дни Александър Томов да назначи на работа в ЦСКА свой кръг от юристи, които да поемат текущата работа. Трудно е обаче да се повярва, че те ще имат същото ниво на подготвеност, с каквото разполагаше досегашният екип. В момента червените се управляват от две ясно очертани групи хора - едната гравитираща около Александър Томов, а другата около Стойчо Младенов.