Юристът на ЦСКА Радостин Василев поиска затвор за президента на БФС Борислав Михайлов. Той сподели също така, че е искал да съди родната централа заради глобата, която бе наложена на “червените”. От БФС решиха да има парична санкция от 5000 за армейците, тъй като от агитката опънаха транспарант, който осмива Михайлов.

Естествено първият възмутен от действията на БФС бе спортният мениджър Георги Градев, който се обърна към Радостин Василев посредством социалната мрежа “Фейсбук”.

Георги Градев: Радостин, не е ли време да обжалвате пред СРС?

Радостин Василев: Жоро, ти много добре знаеш моето мнение за БФС и глобите, които ни налагат.Знаеш, че сме говорили 100 пъти, че 80% от действията на БФС са противозаконни. БФС са извън всякакъв контрол - юридически, административен и обществен. Как да водя дела, когато ръководството не иска???

Радостин Василев: Там истината е една. Идва премиер или главен прокурор, който иска да е истински премиер, а не полупожарникар, полумутра, полуполитик и полуидиот и вкарва Боби и още една дузина хора в затвора.След това не само в БФС, а във всички федерации ще има ред.....

wasilew.jpg