Мароканският защитник на Левски Юсуф Рабех е отстранен временно от отбора. Това се случи, след като той се забърка в пореден скандал, позволявайки си да си тръгне по-рано от снощното занимание на "сините", информираха от щаба на тима.

Бранителят незнайно защо напуснал терена в курорта Агия Напа, при положение, че Емил Велев му казал, че е изостанал с подготовката и има да наваксва. Както е известно, Рабех закъсня с няколко дни за старта на тренировките на Кокала и избраниците му като в крайна сметка се размина с глоба за това, че удължи ваканцията си в Мароко.

Сега обаче Рабех го отнесе и бе отпратен от Кипър. Той се завръща в София и ще се подготвя на "Герена" по индивидуална програма. Не е изключено защитникът да бъде трансфериран в чуждестранен клуб още тази зима. "Сините" очакват изгодни оферти за Рабех. През есента мароканецът бе забъркан в скандална случка в центъра на София, когато заедно с Рашид Тиберканин биха таксиметрови шофьори посред нощ.

"Поради системно нарушаване на вътрешния правилник и неспазване на спортния режим, спортно-техническия щаб на ПФК Левски взе решение мароканския защитник Юсеф Рабех да бъде отстранен от подготвителния лагер на тима в Кипър. Бранителят трябва да се завърне в София и да се подготвя по индивидуален план на стадион "Георги Аспарухов", информира малко преди 13 часа сайтът на "сините". /БЛИЦ