Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Тодор Батков изгледа победата на “Левски” с 3:1 като гост срещу “Ботев” (Враца). След успеха “сините” временно отново излязоха на първо място в класирането, с една точка повече от Лудогорец. Тимът от Разград в събота приема Славия и при успех отново ще се върна на върха, а в следващия 28 кръг “Левски” и Лудогорец играят на “Герена”.

“Не играхме добре, но победихме. Днес бяха важни точките. Много мачове цикъл сряда събота, дано момчетата успеят да се възстановят другата седмица и на двата финала да изглеждаме по друг начин. Идват мачовете не на сезона, а на последните четири сезона”, заяви Батков след мача във Враца.

На въпрос, има ли нещо вярно, че “Ботев” (Враца) е спечелил срещу Славия преди няколко дни, за да “легне” днес на “Левски”, Батков отговори: “Това са позорни твърдения, ние не участваме в подобни игри, забравете просто.”

Адвокатът намекна и за стимулиране на играчите на “Ботев” Враца: “Поздравявам момчетата на “Ботев”, въпреки че днес бяха доста превъзбудени. Дали финансови или медицински, няма значение. Съжалявам за Локомотив София, но при днешното развитие “Ботев” има реален шанс да остане. Истински се радвам, Тони Здравков е наш, харесвам го.”/БЛИЦ