Треньорският щаб и ръководството на Литекс са все по-сериозно притеснени от зачестилите пиянски изцепки на футболисти на "оранжевите". От началото на сезона на няколко пъти играчи на ловешкия клуб си позволяваха да нарушават режима, но нямаше строги наказания. След тежката загуба от "Левски" с 1:4 обаче чашата на търпението преля. Заради спретнатия запой в столична дискотека, го отнесе националът Николай Бодуров. Основният защитник на Литекс беше изхвърлен от отбора до края на годината по нареждане на клубното ръководство. Босът Гриша Ганчев е бесен и е наредил на треньора Златомир Загорчич да държи изкъсо играчите, за да не изпуска контрола.

БЛИЦ разбра, че Бодуров не запивал сам. Често приятели по чашка са му албанците Армандо Ваюши и Юрген Джазула, както и други от съотборниците му. За момента обаче Загорчич покрива първите двама, тъй като ако и те бъдат изхвърлени, ще се отрази сериозно на представянето на Литекс. Причината е, че албанците са твърди титуляри в състава на сърбина. Ваюши обаче днес има рожден ден. Албанският национал навършва 22 години, а повод да почерпи има и съотборникът му Момчил Цветанов, който става на 23. Именно заради двойния празник в Литекс се опасяват да не би отново играчите да си спретнат купон и да вдигнат тост. Лошото е, че още утре "оранжевите" имат мач - домакинството на Черноморец от 20-ия кръг на "А" група.

Не за първи път обаче футболисти на ловешкия клуб са си позволявали да нарушават режима точно преди някой от двубоите. Именно от това се опасяват в ловешкия клуб, като Загорчич изрично предупредил играчите си, че изкъсо ще ги следи и много да внимават какво вършат.