Задава ли се скандал около съдията на дербито ЦСКА - Лудогорец, което е в събота от 16:00 часа? На "Армията" от няколко часа са под напрежение, тъй като фенове на "червените" са "подпалили" телефона на Иво Котев, питайки го дали е вярно, че Станислав Тодоров ще ръководи битката. Реферът от Шумен обаче е недолюбван от "червените" след един мач с Черно море във Варна, когато сериозно ги ощети. Тогава от ЦСКА категорично заявиха, че искат Тодоров повече да свири срещу дори на юношите на клуба.

"Фенове от цялата страна ми запалиха телефона, след като са получили информация, че Станислав Тодоров ще бъде назначен за съдия. Подчертавам, че тази информация е неофициална. Съдийската комисия се събира утре и трябва да определи реферите. Ако наистина пратят Тодоров на дербито, не знаем как ще се проведе срещата. Такова решение би било безумно. Феновете на ЦСКА питат как ще допуснем Съдийската комисия да прати за дербито точно него. Знаете какво направи с ЦСКА този съдия на един мач във Варна. Категорични сме, че не желаем да ръководи наши мачове, не само той, а и Николай Йорданов", каза Котев пред БЛИЦ.

"В никакъв случай не ни разбирайте погрешно - не си избираме съдиите. Ние никога не сме се бъркали в работата на Съдийската комисия", добави Котев.

"Да пратят всеки друг рефер за двубоя с Лудогорец, само не тези двамата. Телефоните ни прегряха днес. Не знам феновете откъде имат тази информация, дано не е вярна. Има трима-четирима рефери, които биха се справили с дербито", каза още членът на Управителния съвет на ЦСКА.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите