ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

УЕФА може да дръпне шалтера на целия български футбол, ако евроквалификацията на националите ни с Унгария не се изиграе на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, научи БЛИЦ.

Готвените провокации не са срещу кого да е, а срещу първия ни държавен тим поставят на жестоко изпитание инвестициите, които са хвърлени за построяване на нови стадиони и спортни съоръжения.

Българският футбол буквално може да бъде вкаран в гроба, а арените ни да се превърнат в паметници.

Топ Коефициенти за Спортни Залози! 
 
Това ще се случи, ако община Пловдив продължава да извива ръцете на БФС и да не дава зелена светлина за провеждане на двубоя с Унгария на "Колежа" в четвъртък. 

Стадионът е лицензиран от УЕФА и вече прие домакинство с Иран, както и редица мачове от родното първенство, и то пред публика.

В същото време шефът на фирмата, строител на стадиона ПИМК - Илиян Филипов, продължава да гастролира по различни медии и да обяснява как вероятността квалификацията за мача с Унгария да се играе на "Христо Ботев" клони към нула. Засега му приглася и новоизбраният кмет под тепетата Костадин Димитров.

В мръсната задкулисна игра срещу БФС се включват с изказвания Димитър Бербатов и клакьорите му.

Българската общественост обаче трябва да е напълно наясно, че УЕФА ще отсече главата на българския футбол, aко мачът с унгарците не се изиграе на стадиона на "канарчетата".

Юристи обясниха пред БЛИЦ, че това ще се случи, защото европейската футболна централа е лицензирала съоръжението и му е дала разрешение за приемане на международни мачове. По тази причина БФС е заявила стадиона за двубоя с унгарците, на който се очаква да присъства и премиерът им Виктор Орбан. Но ако двубоят не се изиграе на посоченото място, то тогава има реална опасност УЕФА да отнеме лиценза на БФС, с което да гилотинира на практика и българския шампионат. 

Taка всичките ни отбори заедно с работещите в тях футболисти, служители и треньори ще останат на улицата. В и без това кризисната ситуация в държавата ще се отвори яма, защото безработните ще се увеличат с още няколко хиляди. Да не говорим за репутационните щети, които ще тегнат с десетилетия над футбола. 

Добре е провокаторите, които подклаждат грозния сценарий, да си набият в главите, че българският футбол не е само на БФС, а на милиони запалянковци и на родината си. 
 
Долнопробните интриги оказват и негативно влияние и на новоизбрания национален селекционер Илиан Илиев, на когото са възложени надеждите ни за измъкване от тресавището. 

Сега на ход са политиците, които трябва да се намесят незабавно и да решат абсурдната ситуация с квалификационния мач. Вярваме, че разумът ще надделее и футболът отново ще радва няколко поколения българи, вместо да се превръща в клада на болните амбиции на шепа безработни футболисти от близкото минало и кукловодите им. 

Шеф в БФС изригна пред БЛИЦ: Ще го съдя за лъжите! Държа се доста арогантно!