Зверско порно от предстоящите кръгове на родния футболен елит се задава, ако на днешното си заседание Изпълкомът приеме абсурдното решение да няма изпадащи отбори от настоящото първенство.

Явно такива нагласи съществуват, защото няма как да си обясним това, което упорито се говори - че на част от възловите двубои от предстоящия кръг ще се залага на равни резултати, а коефициентите са много ниски. Нещо, което не се е случвало от доста време.

При едно решение на Изпълкома да няма изпадащи, отборите в оставащите 7-8 кръга ще могат да печелят по втория начин. Те и без това са финансово затруднени и ще използват механизма за залагане през чужбина, за да не бъдат хванати от родната Прокуратура.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Експерти се надяват членовете на Изпълкома да проявят здрав разум и почтеност, за да не се достига до грозни манипулации, които да отблъснат и без това обезверените зрители.

Отделно ресорните комисии по феърплей в УЕФА също ще гледат под лупа мачовете от българското първенство и изненадващите коефициенти. И същевременно ще могат да наложат тежки санкции на БФС.

Затова се предполага, че в крайна сметка на заседанието от 14 часа днес Изпълкомът няма да пипа формата на родния шампионат.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството